Little Big Sister
Tilbake til forsiden

Personvernerklæring

Vi i Little Big Sister AS tar ditt personvern på alvor, og vil kun bruke dine personlige data til å håndtere ditt kundeforhold og for å levere de tjenestene du har bestilt fra oss. Alle personopplysninger samles inn, lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs generelle personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). Denne personvernerklæringen forklarer i detalj hvordan vi behandler personopplysninger.

1 Hvem vi er:

Little Big Sister AS er et promo- og managementbyrå som representerer artister som Cezinando, Emma Steinbakken, Emilie Nicolas, Gabrielle, Karpe og Marit Larsen.

2 Personopplysninger vi samler inn fra deg:

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson, og kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og fødselsdato- og nummer.

Personopplysninger vi samler inn omfatter ditt navn, din bopelsadresse, ditt mobilnummer og epostadresse. Våre nettsider bruker informasjonskapsler (cookies), som kan brukes til å identifisere enkeltpersoner. En forklaring på hvorfor og hvordan vi bruker informasjonskapsler er gitt i punkt 11.

Kredittkortopplysninger blir ikke tatt imot eller lagret av oss.

3 Hvorfor vi samler inn personopplysninger:


Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne levere og tilpasse tjenestene våre til deg, samt opprettholde og videreutvikle dem, og å kunne tilpasse og målrette annonser og annen markedsføring som vises til deg som bruker av tjenestene våre.

4 Hvordan dine personopplysninger brukes:


Av personopplysningene vi samler inn om deg (se punkt 2), er det først og fremst din epost-adresse vi bruker. Dette er for å kunne sende deg nyhetsbrev om våre artister og dere aktiviteter; som for eksempel konserter, og for å kunne gi deg tilgang til eksklusive forhåndssalg.

5 Hvordan du kan få tilgang til og hvordan du kan oppdatere dine personopplysninger:

Du kan når som helst aksessere og oppdatere dine personopplysninger ved å sende oss en e-post til limita@littlebigsister.com dersom du ønsker å oppdatere dine opplysninger. Du kan også velge å abonnere på vårt nyhetsbrev.

6 Hvordan vi deler dine personopplysninger med andre:


Vi deler ikke personopplysningene dine med noen, men ditt navn og e-post lagres og brukes til utsendelse av vårt nyhetsbrev, som du når som helst kan melde deg av. Vi kan utlevere personopplysninger til norsk politi eller annen offentlig myndighet dersom vi får forelagt en beslagsbeslutning, rettslig kjennelse eller annet tilsvarende krav om utlevering av informasjon.

7 Overføring av personopplysninger til land utenfor EU/EØS:

Vi overfører ikke dine personopplysninger til land eller organisasjoner utenfor land i EU eller EØS.

8. Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger:

Dine personopplysninger blir lagret i inntil 3 år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst 10 år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. 

9. Dine rettigheter:

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke gitt etter denne personvernerklæringen. Vi gjør det like enkelt for deg å trekke tilbake ditt samtykke som det er for deg å gi det. Dette gjøres ved å kontakte oss direkte. 

Du har rett til å få innsyn i dine personopplysninger, eller å kreve retting av feilaktige opplysninger vi har lagret om deg. 

10. Din rett til å klage:

Dersom du har spørsmål eller innvendinger til hvordan vi behandler dine personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss på limita@littlebigsister.com 

Det er også mulig å sende en offisiell klage til Datatilsynet hvis du mener vår behandling av dine personopplysninger strider mot gjeldende personopplysningslov eller GDPR. 

11. Cookie Policy:

Little Big Sister bruker cookies til å optimalisere nettstedet og brukeropplevelsen. En cookie er en informasjonskapsel som lagres midlertidig eller vedvarende som en liten fil på din datamaskin. Hensikten er å forbedre nettsidene og tilpasse våre tilbud. 

Om du ikke ønsker å akseptere vår bruk av cookies, kan du foreta endringer i din nettleser slik at din datamaskin automatisk avviser cookies.